Vi trenger deg

Som aktiv jobbsøker i Vectum vil vi finne bedrifter som setter pris på din kompetanse. Vi sørger for at du får tett oppføling i alle deler av arbeidsforholdet og vi ønsker at du skal lykkes i jobben, utvikler deg og ikke minst trives. Ta kontakt med oss eller registrer din søknad her, så skal vi finne riktig jobb for din kompetanse.
Før arbeidsforholdet
Vi tilbyr tett oppfølging og dialog med deg som arbeidssøker, slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg videre i karrieren.

Hva vil du jobbe med?

Etter mange år i bransjen har Vectum etter hvert opparbeidet seg et solid nettverk innen flere fagfelt og bransjer. Når du blir en av våre kandidater øker dette dine sjanser for å få nettopp den jobben du ønsker deg. Ofte kan det dessuten være vanskelig som arbeidssøker å orientere seg i forhold til alle mulighetene som finnes der ute, og vi i Stolt vil gjerne være en døråpner for deg også til muligheter du kanskje ikke har tenkt over eller vurdert.

Hovedsakelig jobber vi mot bransjene i listen nedenfor, men listen er på ingen måte uttømmende. Ta kontakt med oss dersom du lurer på om vi kanskje kan ha oppdragsgivere aktuelle for deg. Disse er våre hoved bransjeområder;

Under
Som ansatt i Vectum gjør du en innsats hos en av våre oppdragsgivere og resten ordner selvfølgelig vi. Vi sørger for at du får den lønnen du skal ha og at dine rettigheter ivaretas. Dette gir en enklere arbeidshverdag for deg. Vi rekrutterer også for fast ansettelse hos flere av våre oppdragsgivere.

Kurs og kopmetanseheving

Hos Vectum ønsker vi at alle våre ansatte skal levere god kvalitet i arbeidet. Kanskje har du behov for en kopmetanseheving på enkelte områder, da kan vi sørge for at du får den kursingen du skal ha for å mestre jobben. Spesielt viktig er din egen sikkerhet, da ser vi nærmere på et HMS-kurs som ivaretar dette. Vårt spesialfelt er bygg og anleggsbransjen, her er HMS utrolig viktig.

Arbeidsavtale og arbeidsutstyr

Ved ansettelse i Stolt inngås det en arbeidsavtale og du blir orientert om dine rettmessige vilkår, samt at eventuelt nødvendig utstyr blir utdelt. For oss er det viktig at du føler deg velkommen og at du blir tatt i mot på en god måte.

Etter endt arbeidsforhold
Som ansatt i Vectum øker du sjansen din for å få nye jobbtilbud og samtidig få de gode referansene du har fortent. Vi er en døråpner til ditt yrkesliv og vil gjerne være din mentor videre i karrieren.

Din innsats settes pris på!

Du har nå forhåpentligvis utvidet ditt nettverk, økt din kompetanse og står ovenfor flere muligheter innenfor bransjen. Kanskje har du nå fått en fast jobb i et stort selskap?

Den gode dialogen

Vectum ønsker å opprettholde den gode dialogen og samarbeidet med våre ansatte. Har du fått fast jobb og gått videre, er du fortsatt veldig velkommen inn på kontoret vårt for en hyggelig prat.

Til slutt

Du får en attest av oss som er gull verdt for din videre yrkeskarriere. Vi ønsker deg masse lykke til.

Kontakt oss